herkese teşekkür ederim. iletime cevap yazılacağını bile düşünmemiştim açıkçası. bu sefer kullanıcı adımı yazdım
ben istanbul'dayım ve araba kullanmayı da henüz bilmiyorum, vosvosumla öğreneceğim. ama sorun değil, kolay öğrenirim diye düşünüyorum.
ben 3.000 - 4.000 TL arasında orta halli bir vosvos almak istiyorum. bu fiyat aralığı uygun mudur? vosvos hakkında pek fazla bilgim olmadığı için, kazalı, borçlu veya ömrü iyice azalmış bir araba satın almak istemiyorum. birçok araştırma yaptım, istanbul'daki birkaç vosvos ustasına ulaştım. arabayı almadan önce zaten onlardan birine götüreceğim. ciddi bi mali sıkıntıya düşmediğim sürece, vosvos'un son sahibi olmak istiyorum. o nedenle de tamamen bana uygun şekilde döşetmek-boyatmak istiyorum.
sizlere bu konuda sorum olacak. dışında bir sorun olmayan bir vosvos'un komple boyanması ne kadar tutar? parlak boyayla boyanmasını istiyorum ve üzerine desenler çizdireceğim. tabi dışı boyanırken ön panel ve kapı içleri boyanmadan olmaz. koltuk kılıflarını ve kapılardaki kumaşlı kısımları da değiştirmek istiyorum. ve sonrasında ufak ufak değişiklikler yapacağım. bu ufak değişiklik kısmına geçmeden diğer anlattıklarımla toplamda 5.000 - 6.000 liraya bir vosvos sahibi olabilir miyim?
bir sorum daha var

ben ön paneli renkli, direksiyonu ince ve beyaz olan vosvoslardan almak istiyorum. bunun modeli ve yılı nedir? nasıl aratmalıyım?
çok teşekkürler şimdiden.
gökçe